duminică, 20 mai 2012

Zmeura si proprietatile ei

Zmeura si proprietatile ei

Zmeura si proprietatile ei

Zmeura Informatii nutritionale ale zmeurei

100 g zmeura contine:
31mg   Vitamina C -  aprox. jumatate din doza zilnica recomandata
0,12mg Vitamina B2   7,2%-dzr
8,33g Fibre              33,4%-dzr
22,14mg Magneziu     5,4%-dzr
8,3mg Vitamina B3     5,5%-dzr
0,3mg Omega 3          5,1%-dzr


Proprietatile terapeutice ale zmeurii


 Bogata in vitamina c,zmeura poate ameliora afectiunile gastrice sau ulcerul gastric si lupta ca un medicament impotriva racelii .Consumata regulat,zmeura poate lupta impotriva afectiunilor insotie de febre sau a afectiunilor pulmonare si respiratorii.Medicii recomanda sucul de zmeura suferinzilor de astenie.

 Zmeura e recomandata si celor care lupta impotriva obezitatii.La o simpla cautare pe google puteti gasi cateva diete sau cure cu zmeura, testate si recomandate, pentru cei doresc sa slabeasca intr-un mod sanatos.Zmeura imbunatateste considerabil digestia si tine locul pastilelor in cazul bolilor de tranzit intestinal,ulcer sau gastrita.S-a descoperit ca este un puternic antioxidant ,mai puternic chiar si decat rosiile sau capsunile.

 In concluzie,zmeura este un puternic medicament naturist care vindeca o serie larga de afectiuni si uneori tine locul chiar si medicamentelor.Daca esti adeptul unui stil de viata sanatos e timpul sa faci loc zmeurei pe platoul tau cu fructe proaspete.

Un comentariu:

  1. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.

    RăspundețiȘtergere